24. juni 2010

Hege Therese og André


Noen skrudde på en kran da Hege Therese og André kom ut av kirken.. og regnet ga seg ikke.. Men dette skulle ikke stoppe oss fra å få flotte bilder ute! I det aller tetteste regnet klarte vi å få noen flotte bilder i grønne omgivelser :) For ikke å drukne bruden, trakk vi etterhvert under tak ved Deichmanske. Vi var ikke de eneste med dette som plan B - så her fotograferte vi side om side med et annet brudepar.. Men ingenting hindret disse to i å gi alt! Tusen takk for fantastisk innsats :)

4 kommentarer:

Frank sa...

Imponerende hva du får til under slike forhold! Flotte bilder og nydelig lys! :)

Stine sa...

Tusen takk :)
Brudeparet gjorde jobben veldig enkel!

Hege Therese sa...

Flotte bilder Stine. Gleder oss til å se resten. Vi er veldig glad for at du var vår fotograf på den store dagen. Ditt humør og energi smitter lett over, og gjorde fotografering i tidvis striregn til en gøyal og god opplevelse. Vi var heller aldri i tvil om at bildene ville bli annet en bra, så det var bare å slappe av og nyte dagen. Bra jobba!!

Stine sa...

Hei dere!
Tusen takk - så utrolig gøy å høre! Dere var skikkelig tålmodige og sporty, så det var virkelig en fryd å fotografere - selv om været virkelig prøvde å gjøre det vanskelig for oss :) Resten av bildene ligger klare å venter på dere når dere kommer hjem. Kos dere masse!