23. juni 2010

Camilla og Einar

På lørdag fikk jeg gleden av å fotografere Camilla og Einar på Sagene. Vi fotograferte på formiddagen, før vielsen, og slapp heldigvis unna mesteparten av regnet som falt på lørdag. Disse to fantastiske menneskene var en drøm å fotografere, og ga virkelig alt - helt til de måtte løpe for å rekke vielsen! Håper dere kom frem tidsnok! Tusen takk for innsatsen :)

6 kommentarer:

Frank sa...

Her var det mye bra Stine! Og det er så kult med bruder som har korte kjoler, og er med på litt sprell. :)

Gåbildet var veldig kult og annerledes, og portrombildene er stilige. Veldig bra! :)

Stine sa...

Tusen takk :)

Cato Arveschoug sa...

Hei Stine!

Brudens foreldre synes dette er kjempestilige fotografier med humor, nydelig belysning, tidsriktig stil, morsomme poseringer (du kan regi!) Tydelig at dere tre hadde det gøy!

Vivi og Cato (fotograf)

Stine sa...

Hei Vivi og Cato!
Tusen takk! Så utrolig gøy å høre! Det er alltid litt spenning når man fotograferer folk fra fotograf-familier, så da er det selvsagt ekstra fint å få gode tilbakemeldinger :) Camilla og Einar var helt skjønne, og vi hadde det virkelig utrolig gøy!!

Einar og Camilla sa...

Hei Stine
Vi er kjempefornøyd med bildene vi ser her på bloggen. Selve fotograferingen var også en fornøydelse. Vi har fått mange bra tilbakemelding på bildene, folk får gåsehud, sier det er de beste bryllupsbildene de har sett og er rett og slett begeistret. Og ja - vi rakk vielsen og hadde en strålende dag.
Vi gleder oss til å se resten av bildene.

Stine sa...

Tusen takk! For en fantastisk tilbakemelding! Det var utrolig gøy å fotografere dere, og jeg er kjempefornøyd med bildene :) Resten av bildene ligger klare, så det er bare å stikke innom når dere har tid.