8. februar 2011

NRK hos Studio Vest
I dag fikk vi besøk av NRK i studio! De skulle gjøre en sak i forbindelse med at så mange amatører kjøper seg digital speilrefleks.. og ville høre hvordan dette påvirket oss fotografer.
De ble med inn i studio, og jeg prøvde så godt jeg kunne å svare på spørsmål og ta bilder samtidig.. Som dere ser var kameramannen både her og der ;)
Innslaget blir vist i kveld, på enten 21 eller 23 nyhetene, så da må dere følge med!! Jeg krysser fingerne for at jeg ikke sa for mye dumt.. :)

8 kommentarer:

Fotograf Eva, Moment Studio sa...

Oi, så gøy. Da må jeg passe på å ikke bli sittende på jobb for lenge i dag:) Husket du å snakke sakte da?;) Blir spennende å se deg på TV!!

Stine sa...

Jeg var meg selv jeg.. så det vil si at jeg snakket alt for fort og veivet voldsomt med armene.. så jeg gruer meg veldig til at dette skal bli vist.. :)

Frank sa...

Nå merker jeg at jeg gleder meg til nyhetene… Hihi… :)

Stine sa...

Det er ikke lov å mobbe!!! :)

Guro Linskov sa...

Det går helt sikkert bra Stine. Du var deg selv, hva kan gå galt da?!? ;)

Stine sa...

Takk Guro, det var søtt sagt :) Det kom aldri noe innslag på nyhetene i går, så da får vi bare følge med på nyhetene hver dag.. :)

Anonym sa...

Oj,oj,oj!! Nyhetene å greier:) Hvorfor har du ikke sagt noe om det?? Fordi du er redd du driter deg ut? Det gjør du aldri søte deg:) Har det vært på tv eller?

Klem fra Janne:)

Stine sa...

Ja, jeg var vel litt redd for å drite meg ut.. hehe. Men, heldigvis/desverre ble det aldri sendt.. :) Såvidt jeg vet ihvertfall. (men så ser ikke jeg på nyhetene hver dag..)