1. oktober 2010

Bryllupsfotografering av to kjekke karer! :)


Lørdag den 25.09.10 ga Øivind og Ken-Ole sitt ja til hverandre! Jeg fikk æren av å fotografere disse kjekke karene, og det ble en fotografering med mye latter og en fantastisk stemning. :) De hadde også forberedt seg godt, og hadde med seg den tradisjonelle nistepakken med knekkebrød, brunost og melk! Med matchende smoking, kalde høstfarger og oppholdsvær, kunne ikke dagen blitt noe bedre. - Håper dere koste dere på den store festen, her er en smakebit av bildene! :)

11 kommentarer:

Frank sa...

Jeg hadde vel aldri sett for meg en fotografering med to kjekke brudgommer. Og det finnes vel kanskje ikke noe vanskeligere å fotografere. Ingen kjole, slør eller bukett å leke med... ;) Når det er sagt. Jaggu sa jeg smør! du har fått til en fantastisk fotografering! Uten at det har blitt klisje eller kunstig. Linjer, nærhet og kjærlighet er fanget på en flott måte. Knekkebrødbildet er episk, og snute mot snute fanger stemningen vakkert! Favoritten min er faktisk skålebildet, gutta er glade, lyset er flott, og omgivelsene løfter alt! Innertier kalles det i disse jakttider! :)

Guro Linskov sa...

Utrolig bra! Fantastisk serie, og to flotte karer. Likte utrolig godt det med eføy-veggen. Men, herregud, her er jo alle bildene bra! Flott, ganske enkelt.

Anne-Margrethe sa...

Tusen takk til begge to! :) Det var utrolig gøy å fotografere de, håpet det ville syntes på bildene også. :)

Fotograf Christin Eide sa...

Utrolig stilig!!!

Anne-Margrethe sa...

Tusen takk Christin! :)

Alicia Swedenborg sa...

shiiiit va snygga!! skitbra poserat!

Anne-Margrethe sa...

Tusen takk Alicia!! :)

Anonym sa...

Hei Anne-Margrethe. Tusen takk for mange flotte bilder og noen fine timer sammen med deg! Vi er strålende fornøyd og synes det er vanskelig å finne de riktige bildene blant så mange gode bilder. Klem Øivind og Ken-Ole

Anne-Margrethe sa...

Hei dere to! Takk for så hyggelig tilbakemelding!:) Det var ordentlig hyggelig å fotografere dere, stemningn var på topp! Bare ta kontakt om dere ønsker hjelp eller råd med å plukke bilder. :)

Anonym sa...

What a beautiful couple and what an exquisite fotoshoot.... This was a breath taking day with breath taking proof as shown above!
Well done!

Leon

Anne-Margrethe sa...

Hi Leon!
Thanks for such a nice comment! They really make a beautiful couple, and I enjoyed being their photographer. :)