26. august 2010

Bryllup på Ingierstrand


Anine og Geir giftet seg i Ljan Kirke på lørdag, og deretter bar det med båt fra Aker Brygge til Ingierstrand. Masse flotte omgivelser til fotograferingen :) Stupetårnet har vært under oppussing lenge, men nå endelig var det mulig å benytte seg av dette flotte monumentet! Anine klatret villig opp de smale trinnene, men vi holdt oss unna toppen.. :) Tusen takk for strålende innsats!

6 kommentarer:

Frank sa...

Flotte bilder! Jeg liker best stemningen/fargene i nr. 5. Nyyyydelig. Og det var en kul bukett, litt annerledes. Bilde 6 er også flott av bruden.

Stine sa...

Tusen takk Frank :)

Anine sa...

Tusen takk selv for en fantastisk fotografering, Stine! Vi sitter og ser gjennom bildene hver dag, og er så utrolig fornøyde med bildene! Spesielt godt likte vi det bildet hvor Marion Celin titter på oss under kjolen min, veldig morsomt å ha det i minne og hun skal få høre det når hun blir større ;-) Vi kommer tilbake for å bestiller forstørringer når vi har bestemt oss for hvilke bilder vi skal ha :-)

Stine sa...

Så utrolig fint å høre at dere koser dere med bildene! Jeg også liker bildet hvor Marion Celin gjemmer seg under kjolen er - hun er jo en fantastisk liten jente :)

Carina sa...

Så mange fine bilder! stupetårnet var genialt sted å fotografere, ble veldig stilig :)

Stine sa...

Tusen takk :) Det var utrolig at Anine klarte å klatre opp i kjole og høye hæler.. Sporty dame :)