3. august 2009

Cathrine & Preben

De første dagen i august ga Cathrine sitt ja til Preben (og motsatt :) ), i Ullern kirke. Jeg møtte de (og den kule Morganen de kjørte i) på Akershus festning. Festningen er under rehabilitering, så det ble litt begrensninger på området, men vi fikk masse flotte bilder. Han i Sjøforsvarets messeuniform, og hun i en annerledes kjole med et rødt bånd på. Jeg liker å fotografere på festningen når det er uniform med i bildet, det gir den rette settingen.

Brudeparet var med på det meste, og det er alltid gøy å fotografere så forelskede mennesker. Sola var litt plagsom, men selv den lille tulla deres likte seg, så da ble alt bra. Og Preben fikk med kanoner, så da ble dagen komplett. ;)

Håper dere fikk en fin fest, dette er bare en liten smakebit av bildene.

3 kommentarer:

Cathrine sa...

Hei Frank. Bildene du har tatt er helt fantastiske. Du var en usedvanlig flink fotograf som var gøy å jobbe sammen med! Vi er begge strålende fornøyd med jobben du har gjort. Hilsen Cathrine og Preben

Frank sa...

Heihei

Det var bare gøy å få være en del av dagen deres. Ble mye kule bilder ja. La ut link til videoen på YouTube. Håper dansen gikk bra på kvelden… ;)

Cathrine sa...

Her har du dansen vår forresten:-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZFZwHXCvjBc