26. juni 2009

Bente & Trond

Bente & Trond giftet seg i Sørkedalen kirke lørdag den 13 juni. Himmelen åpnet seg flere ganger, og det var et buldrende tordenvær i bakgrunnen. Det ble heldigvis bare så vidt litt lykke i sløret…

Først var jeg sammen med Bente på hotellet, og så tok vi selve fotograferingen på Sørkedalen skole og Kragstøtten. Ved Kragstøtten var været på andre siden av veien, noe som ga dramatiske skyer, og et fantastisk lys. Selv om det ble litt trangt med en tysk, og to amerikanske turistbusser… :)

Brudeparet og forloverne var kjempesporty, og det var fantastisk morsomt å få være en liten del av dagen deres. Tilogmed presten kommenterte fotografen… Håper dere fikk et flott selskap. ;)

Her har dere en dobbel dose, et par bilder fra fotograferingen, og et bildeshow med nesten 100 bilder…

1 kommentar:

Bente sa...

Hei!

Tusen takk for en fantastisk bra jobb dere gjorde i bryllupet vårt. Det ble masse bra bilder, og mye forskjellig å velge mellom. Spesielt likte vi bildene ved Kragstøtten, de ble dramatiske og veldig flotte. Turistene gjorde sitt til at det ble en morsom opplevelse, og vi fikk til og med noen gode ekteskapsråd på veien ;)