1. januar 2009

Vi ønsker alle et riktig godt nytt år!


Vi vil med dette ønske alle våre gamle og nye kunder et riktig godt nytt år. 2009 vil bli et spennende år, både på grunn av det som skjer i verden, og noen småendringer vi gjør.  :)

Den 5 januar er vår første offisielle åpningsdag på nyåret. På grunn av den økonomiske nedgangen ute i verden, så har mange leverandører varslet prisoppgang. Men vi har lykkes med å få til gode avtaler med store leverandører, derfor unngår vi ihvertfall nå i årskiftet en økning. Vi setter derimot prisen ned på en del forstørrelser, album, rammer og annet tilbehør! :)

De siste årene har vi justert fotograferingsprisene opp i januar, det gjør vi ikke i år! Det blir en del endringer på bryllupsprisene, men igjen til deres fordel. Blant annet settes prisen for heldagsfotografering ned til 15000,-. Alle som har bestilt fotografering i 2008, får 2008 priser, såfremt ikke 2009 prisene da er bedre. :)

Nye prislister vil være tilgjengelig her fra 5 januarPRISLISTER

De viktigste forandringene vil allikevel komme på våre DESIGNSIDER. Her kommer det en rekke nyheter i januar, betydelig større utvalg, og en fra dere ønsket forbedret hjelpefunksjon. Spesielt våre kommende brudepar bør ta seg en tur innom for å se våre invitasjoner og svarkort. Husk at det normale er å sende ut invitasjonene senest to til tre måneder før bryllupet. :)

Vi gleder oss til å møte dere i det nye året!  :)

Med hilsen Stine, Anne-Margrethe, Karina, Vibeke og Frank

Ingen kommentarer: